030 - 303 12 96
 

Garagisten

Zullen we kennis maken?

Garagisten

Pro Parts biedt u passend en professioneel advies met betrekking tot het inrichten van uw garage of werkplaats. Binnen ons veelzijdige assortiment vindt u de meest uiteenlopende zaken voor het inrichten van de betreffende ruimte op praktische wijze. Of u nu zoekt naar een grote gereedschapskist, een (gevulde) gereedschapswagen of een complete inrichting; Pro Parts levert het u.

Door onze samenwerkingsverbanden met diverse importeurs hebben wij de beschikking over meerdere externe magazijnen. Dit betekent dat wij altijd in staat zijn om onderdelen nog dezelfde dag te leveren, ook wanneer het gaat om onderdelen die wat minder courant zijn.

Als Pro Parts partner kunt u van diverse interessante voordelen profiteren. U kunt hieronder bekijken hoe eenvoudig en gebruiksvriendelijk het bestelproces van Pro Parts is.

Vanzelfsprekend kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen of contact opnemen wanneer u nog vragen heeft.

In 3 stappen wordt uw bestelling nog dezelfde dag geleverd

01Bestellen

Via de business login kunt u direct uw bestelling plaatsen op eenvoudige en betrouwbare wijze. U kunt, indien gewenst, tijdens openingstijden ook telefonisch bestellen.

02Zoeken

Wij gaan direct met uw order aan de slag en zoeken de bestelde producten bij elkaar in ons magazijn van 2000m2. Hier hebben wij meer dan 175.000 artikelen op voorraad.

03Geleverd

Onze logistiek is tot in de puntjes goed geregeld, waardoor wij uw bestelling altijd snel en correct kunnen leveren.

Pro Parts staat garant voor een levering binnen één uur.