030 - 303 12 96
 

Over Pro Parts

Een nieuw begrip in Utrecht

Over Pro Parts Utrecht B.V.

footer-logoPro Parts zet zich in voor uw gemak. Wij staan voor onze klanten klaar met een ruim assortiment gereedschappen en onderdelen van gerenommeerde merken die garant staan voor een hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit. Een goede en professionele zorg voor uw voertuig staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zetten ons dan ook volledig in om u het beste te kunnen bieden.

Uw betrouwbare groothandel

Als professionele groothandel in automaterialen en –accessoires kunnen wij altijd terugvallen op een brede expertise en een jarenlange ervaring. Zowel particulieren als garages zijn bij ons van harte welkom voor de in- en aankoop van de meest uiteenlopende producten tegen betaalbare prijzen. Wij treden op als allround leverancier van een veelzijdigheid aan producten voor autoverzorging, speciaal gereedschap, kentekenplaten en talloze andere materialen en accessoires. Pro Parts garandeert u niet alleen de beste kwaliteit tegen de beste prijs, maar staat ook garant voor een vriendelijke en doelgerichte service waar u zeker tevreden over zult zijn.

Neem contact met ons op

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van automaterialen, die u een snelle levering, een uitstekende kwaliteit én betaalbare prijzen garandeert? Dan is Pro Parts de partner die u zoekt. Wij nodigen u uit om eens vrijblijvend contact met ons op te nemen wanneer u interesse heeft in onze producten, onze mogelijkheden en onze kwaliteiten.
Tijdens openingstijden zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 030 – 303 12 96.